You are here

Modulaire Instrumenten

 

Modulaire instrumenten van NI zijn de bouwstenen voor economische en veelzijdige, geautomatiseerde testsystemen. Met modulaire instrumenten kunnen ingenieurs kiezen uit een grote verscheidenheid aan meet-, signaalgeneratie-, RF-, voedings- en schakelmodules om vervolgens de instrumenten softwarematig te configureren voor hun specifieke meettaken.

Omdat deze instrumenten modulair zijn en gebaseerd op software, kunnen zij snel vervangen en gemakkelijk hergebruikt worden om te beantwoorden aan gewijzigde testbehoeften. Bovendien voeren de modulaire instrumenten van NI een test zeer snel uit door het benutten van de kracht van de standaard PC en geavanceerde timing- en synchronisatietechnologieën. Er zijn opties beschikbaar voor een groot aantal platformen, met inbegrip van PXI, PXI Express, PCI, PCI Express en USB.

Kom meer te weten over modulaire instrumenten

 

Oscilloscopen (High-speed digitizers)

High-speed digitizers en oscilloscopen met sampling snelheden tot 12.5 GS/s, bandbreedte tot 1 GHz, 8 tot 24-bits resolutie en tot 8 kanalen in PCI, PXI, PXI Express en USB.

Leren 

104x82

Signaalgeneratoren

Function and arbitrary waveform generators with 12 and 16-bit resolution at up to 400 MS/s sample rates for PCI and PXI.
Leren

104x82

Zeer snelle digitale I/O en logic analyses

Digitale golfvorm generatoren / analyses met maximale kloksnelheden tot 200 MHz, datasnelheden tot 400 MB/s en flexibele zwingelende en differentiële spanningsniveaus voor PCI, PCI Express, PXI en PXI Express.
Leren

fl

Op maat ontworpen NI FlexRIO-instrumenten (8)

High-performance instrumenten, met een door de ontwikkelaar te (her)configureren FPGA voor on-board signaalverwerking, custom triggering, event-response en meer.
Leren

multi_rf_testsys

RF en hoogfrequente componenten

Vector-based signal acquisition, generation, and analysis up to 14 GHz with 350 MHz real-time bandwidth.
Leren

 

 

Digitale multimeters (DMM's en LCR meters)

6½, en 7½-digit DMM’s met een resolutie van 10 tot 26-bit en een bemonsteringssnelheid tot 1,8 MS/s voor PCI, PCI Express, PXI en USB.
Leren

104x82

Programmeerbare voedingen en Source Measure Units (SMU’s)

Programmeerbare gelijkstroomvoedingen met 24-bits programmering en uitlezing, en SMU’s met 4-quadrants uitgangen voor meetresoluties tot wel 100pA.
Leren

104x82

Dynamische signaal acquisitie, generatie en analyse

Een nauwkeurigheid van 24-bit voor geluid- en trillingsopname en generatie.
Leren

104x82

Switches / schakelaars

Uitstekende schakeloplossingen, inclusief universele relais, multiplexers en matrixen voor PXI en SCXI.
Leren

Video-opname, -generatie en -analyse

Veelzijdige videoanalyse- en generatiehardware en software voor tal van analoge en digitale videoformaten, om multimedia apparatuur geautomatiseerd en snel te testen.

Leren

 

Productconfigurator

Ontwerp uw PXI systeem met de online advisor: Kies eenvoudig de juiste hardware en software voor uw toepassing.

 PXI Configurator

 

 

 

Andere interessante informatie

 

 Voor meer informatie in het engels kijk op ni.com/modularinstruments