You are here

NI Belgium heet u welkom

Information en français

National Instruments België

National Instruments werd opgericht in 1976 door Dr. Truchard, samen met 2 medewerkers aan de Universiteit van Texas. De eerste producten die National Instruments op de markt bracht waren IEEE-488 (GPIB) interfacekaarten die klassieke instrumenten verbonden met standaard kantoorcomputers. Wanneer IBM begin de jaren '80 de personal computer op de markt bracht erkende Dr. Truchard meteen het belang dat deze PC's voor engineers en wetenschappers zou gaan betekenen en werd begonnen met de ontwikkeling van instrumentatiesoftware- en hardwaretools voor het gebruik van deze PC's in instrumentatietoepassingen.

 

Sinds 1976, stelt NI (www.ni.com) engineers en wetenschappers in staat om de uitdagingen van een steeds complexere wereld aan te gaan met krachtige, flexibele technologie om productiviteit te verhogen en snelle innovaties mogelijk te maken.
Klanten uit diverse industrieën – van gezondheidszorg tot automotive en van consumentenelektronica tot aan deeltjesfysica – gebruiken het geïntegreerde hardware en software platform van NI om de wereld waarin we leven te verbeteren.

 

Over National Instruments Belgium nv

Een directe communicatie tussen de ontwikkelaars en de gebruikers is essentieel in een snelgroeiende markt als virtuele instrumentatie. Om deze reden heeft National Instruments locale vestigingen verspreid over de hele wereld. De Belgische vestiging werd in 1991 gestart. Het kantoor in Zaventem zorgt voor de verkoop en distributie van de producten, en voor de opleiding en technische ondersteuning van de gebruikers. Centraal staan de application engineers in het bedrijf die ter beschikking staan voor technische vragen over hardware en software, en die worden opgeleid om samen met de gebruiker steeds de meest geschikte oplossing voor een applicatie uit te werken.

 

Op de web site belgium.ni.com kunt u steeds de meest recente informatie over producten of activiteiten van National Instruments Belgium terugvinden.

 

Voor de levering van kant-en-klare systemen werkt NI nauw samen met een alliantie van gespecialiseerde systeemintegratoren.

 

Ook is er een nauwe samenwerking met diverse universiteiten in België met het oog op de opleiding van studenten in het meten en automatiseren met de computer.