You are here

Embedded systemen voor machinebesturing en monitoring

Ontwerpers van hoogwaardige en nauwkeurige machines moeten tegenwoordig in kortere tijd betere machines ontwikkelen, tegen lagere ontwikkelkosten.
Vooraanstaande ontwerpteams maken gebruik van de NI LabVIEW herconfigureerbare I/O (RIO) architectuur waarmee gesynchroniseerde motion, vision en I/O worden geïntegreerd met behulp van een enkelvoudig design platform dat de faciliteiten biedt om vooraan in de competitie te blijven lopen en intelligentere machines te ontwerpen.

 

De NI LabVIEW RIO architectuur biedt een direct toepasbaar platform om iedere veeleisende besturings- en monitoringstaak op te lossen en op maat te ontwerpen. De kracht van de LabVIEW RIO architectuur schuilt in een slim opgezet embedded systeem dat gebruik maakt van modulaire I/O, een embedded processor en een programmeerbare chip (FPGA) waardoor een custom oplossing binnen ieders handbereik is.

 

Smart Machines

Control Design Guide voor Next-Generation Smart Machines

Maak kennis met de belangrijkste technieken voor het ontwerpen van smart machines, vanaf gemeenschappelijke architecturen voor gedistribueerde machine control systemen, motion vision integratie tot en met geavanceerde control strategieën.

Smart Machines

Smart Machine Webcast

Deze webcast serie benadrukt de snelle veranderende wereld van adaptieve, self-healing machines. Ontdek hoe u de voorsprong op uw concurrenten kunt behouden en ontdek de nieuwe technologieën en technieken om het machine design te optimaliseren.

 

hw integration

Ontwikkel gedistribueerde monitoring- en besturingssystemen met NI LabVIEW

Lees deze whitepaper en ontdek de voordelen van gedistribueerde monitoring- en besturingssystemen. Er wordt onder meer ingegaan op de integratie tussen server en verspreide nodes, het gebruik van remote analyse, monitoring of besturing en systeemonderhoud.

Ontdek de voordelen van NI voor embedded control en monitoring

 

104x82

Productiviteit

Studies tonen aan dat bedrijven die NI embedded systemen toepassen gemiddeld tweemaal zo snel klaar zijn met hun ontwikkeling.
Een voorbeeld hiervan is MicroTurbine Technology die de sturing voor een micro warmtekrachtkoppeling ontwikkelde in twee maanden.

Lees meer over deze case

Smart Machines

Nauwkeurigheid

Een besturing werkt beter naarmate de sensoren nauwkeuriger uitgelezen worden, de regellus sneller uitgevoerd wordt en de actuator precies wordt gestuurd. De NI LabVIEW RIO architectuur biedt de snelste custom embedded systemen, uitstekende I/O modules en exacte timing.

Bekijk de webcast over de RIO architectuur

hw integration

Flexibel

De koppeling tussen modulaire I/O, de CompactRIO embedded besturing en LabVIEW stelt u in staat om diverse toepassingen op maat te realiseren. Denk aan analoge I/O, snelle sturing, web connectiviteit, user interface, motion en vision, monitoring binnen een toepassing.

Ontdek de mogelijkheden

De toepassingen die onze klanten realiseren zijn te divers om te omschrijven, neem daarom contact met ons op om u vrijblijvend te adviseren.  Wij zijn u graag van dienst.