You are here

NI Alliance Partner Netwerk

 

Lire 'Programme d'Alliance' en français

255x201

National Instruments Alliance Partner Netwerk

 Het Alliance Partner Netwerk van National Instruments bestaat uit een wereldwijd netwerk van meer dan 1000 adviseurs, systeem integratoren, ontwikkelaars, channel partners en deskundigen, die met NI samenwerken om klanten te voorzien van complete en hoogwaardige, virtuele instrumentatie-oplossingen.

Of u nu hulp zoekt bij de realisatie van een klein integratieproject, vergaande expertise nodig heeft bij de bouw van een groot en veelzijdig systeem of een kant-en-klare oplossing nastreeft, NI Alliance Partners hebben de middelen en kennis om u te leveren wat u nodig heeft, ongeacht de geografische locatie en industrietak.

 Gedetaileerde informatie over NI Alliance Partners in België

 Gedetaileerde informatie over NI Alliance Partners in Nederland


NI Certified Alliance Partners

NI Certified Alliance Partners zijn Alliance Partners die beschikken over een of meer NI Certified Developer(s) met uitgebreide kennis van NI producten, aangetoond door het met succes afleggen van objectieve examens.

 

Hoe wordt u een NI Alliance Partner?

Een lidmaatschap van het NI Alliance Partner Netwerk kan deuren openen voor uw organisatie. Van meer omzet en een groter marketingbereik tot differentiatie van uw bedrijf ten opzichte van de concurrentie, de marketing-, verkoop- en technische ondersteuning, die u krijgt via het NI Alliance Partner Netwerk, helpt u bij de verdere groei van uw bedrijf.

NI zoekt samenwerking met bedrijven die beschikken over de specifieke technische kennis die nodig is voor het aanbieden van producten, services en systemen die complementair zijn aan de NI producten. Onze partners zijn belangrijk voor ons en we bieden wezenlijke voordelen en programma's om te komen tot een hechte relatie.

Meer informatie over het NI Alliance Partner Netwerk

Bewaren